A PR funkció részeként a szervezet
külső környezetével történő
kommunikáció és kapcsolatok
szervezésének szakterülete.

 

Egy cég megannyi szállal kapcsolódik külső környezetéhez. Ezek lehetnek formális és informális kapcsolatok is, melyek meghatározóak a szervezet sikeres működésének szempontjából. Ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen benyomások alakulnak ki ezekben a kapcsolatokban a cégről.

 

Az átgondolt, okosan megszervezett, tervszerű PR munka anyagi erőforrássá válhat.

 

Miben tud a KONCZEPCIÓ segíteni?

 

 

VÁLSÁGKOMMUNIKÁCIÓ

 

 

A válságkommunikáció elengedhetetlen fontosságú, hiszen befolyásolja a cégről, márkáról, termékről kialakult képet, az image-et. Ilyen formában pedig igen erős ráhatással van a marketingcélok elérésére. Az évek gondos munkájának és jelentős költségeinek eredményeit könnyen tönkreteheti a cég, ha valamilyen váratlan és nehéz helyzetben rosszul reagál, ha nem tud válságkommunikálni.

 

Egy adott cég tevékenységi köréből, nagyságából, működési területéből meglepően pontosan lehet következtetni az esetlegesen adódó problémák jellegére. Ezeket megvizsgálva kiszűrhetjük azon elemeket, amik konkrét krízishelyzeteket okozhatnak.

 

Segítünk, hogy egy alapjaiban negatív esemény megoldásának kommunikációja erősítse a pozitív benyomásokat a cégről!

 

 

FOGYASZTÓI-, ÜGYFÉLKAPCSOLATOK KEZELÉSE

 

 

Sikerességünket tekintve a fogyasztóinkkal, ügyfeleinkkel folytatott kapcsolat minősége döntő befolyással bír. A mai világban, ahol az egyes gyártók termékei a megszólalásig hasonlítanak egymásra és ahol az alternatív lehetőségek száma szinte végtelen, ott csak valamilyen hozzáadott értékkel lehet érvényesülni.

 

A KONCZEPCIÓNÁL különleges érzékünk van rá, hogy olyan szolgáltatásnyújtást alakítsunk ki megbízónknak, mely maximalizálja a vevői/fogyasztói elégedettséget. Módszereinkkel az egyszeri vásárlóból visszatérő vásárló, a visszatérőből törzsvásárló, a törzsvásárlóból pedig cégének nagykövete lehet.

 

Segítünk, hogy célcsoportja megtalálhassa azt az élményt, amiért legközelebb is Önt választja és ami elég erős ahhoz, hogy környezetében is ajánlja szolgáltatásait!