Bérkert Klinika

Bérkert Klinika

A szegedi Bérkert Klinikával komplex stratégiát alakítottunk ki, mely a márkaépítés, a vállalati kommunikáció és az online marketing szakterületeire terjedt ki. Együttműködésünk eredménye egy a helyiek körében ismertté vált egészségközpont szakmaias mégis ügyfélbarát kommunikációja. Keresőoptimalizált honlapot készítettünk nekik, mellyel az első találatok között szerepel a klinika a Google-ben. Minden lehetőséget megteremtettünk, hogy potenciális ügyfeleik megfelelő mennyiségű és minőségű információhoz jussanak így a számukra is legkedvezőbb döntést hozva. Munkánk igazi elismerése, hogy a klinika ügyfeleinek száma folyamatosan növekszik és egyre többen pozitívan ítélik meg a vállalkozás image-ét. 

CE Glass

CE Glass

A CE Glass üvegipari nagyvállalat célcsoportelemzéssel és online marketing feladatok ellátásával bízott meg minket. A célcsoportelemzés keretében márkaismertséget, fogyasztói attitűdöket mértünk és vizsgáltunk. Keresőoptimalizált honlapot készítettünk nekik, mellyel több száz százalékkal tudtuk növelni az oldalra látogatók számát.

Palánk Ingatlan

Palánk Ingatlan

A szegedi ingatlaniroda határozott céllal fordult hozzánk. Szerették volna, ha weboldaluk egyedi és felhasználóbarát, online kommunikációjuk pedig számokban is meghozná a gyümölcsét. Online marketing szolgáltatásunk keretében reszponzív, keresőoptimalizált honlapot készítettünk nekik. Az online image hatásos kialakításához nélkülözhetetlen volt az online értékelések menedzselése, valamint egy szakmai tanácsokat megosztó blog és a folyamatos tartalom-generálás. Mára a honlap nagyobb forgalmat bonyolít, mint előtte bármikor.

Tisza-Marosszögi Vízgazdálkodási Társulat

Tisza-Marosszögi Vízgazdálkodási Társulat

A társulat felismerte a belső kommunikáció jelentőségét, ezért fordultat hozzánk. Kommunikációs tréning szolgáltatásunk keretében a társulat különböző beosztású munkavállalói együtt vehettek részt olyan interaktív foglalkozásokon, melynek célja az interperszonális kommunikáció fejlesztése volt. Képzésünk után munkahelyi légkör javulásról, lojalitás növekedésről és gördülékenyebb együttműködésről számoltak be a társulat vezetői a mindennapok során.

Top-dent Fogászat

Top-dent Fogászat

A mosonmagyaróvári fogászat a márkaépítés, a vállalati kommunikáció, az online marketing és a kommunikációs tréning szolgáltatásainkba is belekóstoltak. Alapos célcsportelemzéssel összekötött piackutatás után összeállítottuk az elérendő online és offline image-hez vezető stratégiákat. A honlap készítése, a keresőoptimalizálás, az adwords párhuzamosan épült fel és futott a belső kommunikáció tökéletesítésével. Az összehangolt munkának köszönhetően a praxis jóhíre szájról szájra terjed.